Over De Dood
Wie de dood kent, leeft anders
Algemene Voorwaarden AVEO-Kaarten
 1. Aandacht-Voor-Een-Overledene-Kaarten Voor Nabestaanden (hierna AVEO-Kaart(en) genoemd) zijn bedacht, ontworpen en worden verkocht door Yolanda Rijks.
 2. AVEO-Kaart(en) kunnen besteld worden door uw bestelling te mailen naar overlevenendood@gmail.com en het totaalbedrag te storten op: IBAN NL 27 ABNA 0569 0027 53  t.n.v. Y. Rijks - Zeewolde o.v.v. uw adresgegevens 
 3. AVEO-Kaart(en) worden, na ontvangst van de betaling, per post verzonden naar adressen in Nederland. Voor verzending naar adressen in het buitenland neemt u contact op.
 4. Per bestelling wordt duidelijk het aantal complete Sets van 8 stuks en/of titel en aantal losse AVEO-Kaarten en/of de aanbieding van Boekje AVEO + AVEO-Kaarten opgegeven.
 5. De prijs van de losse AVEO-Kaart(en) is 3,95 euro per stuk (incl. verzendkosten). Er gelden staffelprijzen voor afname van 3 of meer stuks. Bij een bestelling met grotere aantallen of meerdere sets kan vooraf contact worden opgenomen voor een offerte.
 6. Afhankelijk van het aantal bestelde (sets) AVEO-kaarten worden verzendkosten berekend.
 7. De verzending van AVEO-Kaart(en) wordt via PostNL geregeld.
 8. Het totale bedrag van de bestelling wordt vooraf overgemaakt op IBAN: NL27ABNA 0569 0027 53 t.n.v. Y. Rijks - Zeewolde o.v.v. adresgegevens. 
 9. Na ontvangst van het totale bedrag van de bestelling is de order definitief en kan het betaalde bedrag, wanneer besteller besluit de bestelling te annuleren, niet worden teruggevorderd. Wel kan, voordat verzending heeft plaatsgevonden, de kaartkeuze maximaal 1x worden gewijzigd. Het aantal AVEO-kaarten en het totaalbedrag blijven daarbij minimaal gelijk.
 10. Bij bestellingen vanaf 5 stuks AVEO-Kaarten wordt de bestelling altijd als brievenbuspakje verstuurd. Door het postagentschap wordt een bewijs van verzending afgegeven en kan het pakje, via internet, worden gevolgd.
 11. Zodra de bestelling per mail is ontvangen krijgt de besteller hiervan een bevestigingsmail. Is binnen 3 dagen nog geen bevestiging ontvangen dan kan bij het versturen van de mail een fout zijn opgetreden. In dat geval neemt u nogmaals contact op.
 12. Nadat de AVEO-Kaart(en) per post zijn verzonden ontvangt de besteller nogmaals een mail met de nota voor de eigen administratie. Wanneer de AVEO-Kaart(en) per brievenbuspakje zijn verzonden wordt tegelijkertijd de barcode meegestuurd waarmee het pakje via internet gevolgd kan worden.
 13. Na verzending van de AVEO-Kaart(en) is teruggaaf/omruilen niet mogelijk.
 14. Prijzen van AVEO-Kaart(en) zijn inclusief 21% BTW en alleen voor particulieren.
 15. Doorverkopen van AVEO-Kaart(en) is niet toegestaan.
 16. Boekhandels, Uitvaartorganisaties, Rouw- Verlies- en Ritueelbegeleiders, Therapeuten, Webshops en andere personen of bedrijven die interesse hebben in verkoop van AVEO-Kaart(en) kunnen contact opnemen.
 17. De AVEO-Kaart(en) zijn geen speelgoed.
 18. De AVEO-Kaart(en) zijn voorzien van een gelamineerde buitenkant en kunnen, als deze intact is, buitenshuis worden gebruikt. Door intensief gebruik, constante inwerking van zonlicht, na contact met water, stenen en grond kunnen AVEO-Kaart(en) na verloop van tijd verouderen en kan de gelamineerde buitenkant beschadigen. Voor veroudering en/of beschadiging zijn geen claims mogelijk. 
 19. De kleuren van AVEO-Kaart(en) kunnen iets afwijken van de getoonde afbeeldingen op promotiemateriaal en internet.
 20. Voor alle bestellingen kan een levertijd worden afgegeven.
 21. De AVEO-Kaarten zijn met zorg gemaakt en verkocht door Yolanda Rijks. Zij is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die is ontstaan door bestelling en/of gebruik van de AVEO-Kaarten. 
 22. Wijzigingen voorbehouden.

Eeuwig Leven Instituut & Uitgeverij en Over De Dood.nl

© Yolanda Rijks