Yolanda Rijks
Over leven, sterven en leven na de dood
Over Yolanda Rijks

Na diverse commerciële functies in het bedrijfsleven te hebben vervuld, maakten een burn-out en een chronische ziekte dat Yolanda de confrontatie aanging met haar levensstijl en het roer resoluut omgooide.

Een pauze, veel reflectie en het volgen van diverse opleidingen, cursussen en trainingen zorgden voor voldoende vertrouwen om in 2000 haar eigen praktijk te starten.

In 2001 kreeg Yolanda een mystieke ervaring en ontdekte een totaal nieuwe onzichtbare wereld in een andere dimensie. Ze kwam op het pad van de dood terecht en verdiepte zich in thanatologie (de leer van de dood). In 2003 kreeg ze een bevestiging over de ingeslagen weg tijdens een tweede ervaring.

Haar levensdoel is: de dood bespreekbaar maken. Dit doet ze via:

Yolanda is eigenaresse van Eeuwig Leven Instituut & Uitgeverij. Ze ontwerpt Steuntje van Sterrenstof - van steentje naar Steuntje - 

In 2014 heeft ze het eenmalige Symposium Wonderen en wetenschap rondom de dood in Theater Harderwijk georganiseerd.
 
Yolanda deed onderzoek naar ervaringen met spirituele stervensbegeleiding.

Inmiddels is Yolanda's levensvisie uitgegroeid tot de Eeuwig Leven Filosofie.

Yolanda Rijks (1962) is o.a. Gediplomeerd Counsellor en Ontspanningstherapeut en Geautoriseerd deelnemer aan het internetproject Gratis Adviseurs.

Op de websites en sociale media van Yolanda Rijks wordt gebruik gemaakt van foto's uit de Campagne "Zullen we over de dood praten" van Bureau MORBidee.

Eeuwig Leven Instituut & Uitgeverij en de website OverDeDood zijn onderdelen van de Praktijk voor Counselling en Rouwbegeleiding van Yolanda Rijks in Zeewolde